0
0 In Blog

Loving Yellow Ochre

Sinds een tijdje heb ik de kokerrok opnieuw uitgevonden. Bij ASOS vond ik deze zwarte spijker-stretch-kokerrok met kontzakken (ja je krijgt het in detail ;-)) Hij zit fantastisch maar wat in de webshop niet helemaal duidelijk werd was de hoge split aan de achterkant. Je kijkt echt met weinig moeite tegen je tanga aan, dus een leuk zwart broekje is geen overbodige luxe!

De blouse is van Zizzi en hij hangt op het moment van schrijven nog in de winkels. Hij is ook verkrijgbaar in het donkergroen, ook heel mooi! De schoenen zijn echt TOP, ook van Asos, en helaas al helemaal uitverkocht! Wat ik wel heel leuk vind is dat ze bij ASOS t/m maat 43 dames gaan, en dat komt goed uit, want sinds een jaar zijn mijn platvoeten blijkbaar nog platter geworden en dus draag ik maat 43, dus ladies met grote voeten; check ASOS!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply