0

 

Soms loop je tegen en drempel aan, in jezelf, in relaties met anderen of op je werk.
Je hebt dit al besproken met vrienden en toch heb je nog niet datgene kunnen veranderen dat daadwerkelijk het verschil voor je maakt. Soms helpt het dan om het met iemand te bespreken die nét iets verder van je af staat en ook samen met je kijkt naar het grotere geheel.

Als pedagoog kijk ik ook graag samen met je naar het systeem waarin je bent opgegroeid, en wat dit voor invloed heeft gehad op de persoon die je nu bent. Samen met jou onderzoek ik graag wat maakt dat je doet wat je doet en waarom je het zo doet. Of het nou te maken heeft met een negatief zelfbeeld, grenzen stellen, het aantrekken van verkeerde partners, een verstoorde relatie met eten of ander middelen gebruik.

Soms hebben we al jong diverse overtuigingen en patronen aangeleerd of overgenomen die ons op dit moment niet meer dienen, ook die breng ik met je in beeld om je te begeleiden zodat je als volwassene in het hier en nu jouw eigen keuzes te maken op je weg naar buiten.

Door middel van diverse (creatieve) werkvormen breng ik samen met jou in kaart wie jij bent en waarom je bent zoals je bent afgestemd op hetgeen dat passend is bij jou om je verder te helpen. Daarnaast werk ik deels intuïtief en sta ik altijd stil bij de taal van ons lichaam. Wat laat jouw lichaamstaal zien, hoe is de verbinding met je lichaam, sta je stil bij eventuele pijnlijke plekken en kun je hiermee contact maken. Waar vraagt jouw lichaam aandacht voor? Waar ga je wellicht aan voorbij? De verbinding met ons lichaam en de antwoorden die het in zich draagt kunnen een mooie verrijking zijn op dat wat je talige brein al weet. *Vanzelfsprekend zal ik je bij pijnklachten altijd eerst doorverwijzen naar een arts en geef ik geen medisch advies.*

TARIEVEN: Meestal werk ik op basis van pakketten of strippenkaarten (informeer naar de mogelijkheden), maar vanzelfsprekend kun je ook een losse sessie boeken: 1 sessie van 75 minuten voor €105,-

5 coaching sessies van 75 minuten voor €510,-
8 coaching sessies van 75 minuten voor €795,-
10 coaching sessies van 75 minuten voor € 975,-

Graag bied ik de mogelijkheid aan om te betalen in 2 of 3 termijnen.