0

Mail je vraag of idee áltijd!

Voor Like a Lot krijg ik regelmatig aanvragen voor een opdracht die niet onder een van de onderstaande noemers valt en dat vind ik leuk, want dat zorgt voor diversiteit en creativiteit. Dus mail je vraag of idee gewoon ALTIJD, ik denk graag mee. Waar ik je in ieder geval als bedrijf bij kan helpen zijn:

Spreker

Naast al mijn passies ben ik ook te boeken als spreker. Zie ook mijn blogs. Thema’s waarover ik regelmatig spreek zijn; vooroordelen, stigma’s overgewicht en acceptatie, zelfbeeld, achtergrond van overgewicht en mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van eetproblematiek e.a.

Live Muziek

Als singer-songwriter heb ik zowel nationaal als internationaal veel opgetreden en diverse muzikale projecten begeleid. In 2015 bracht ik mijn eerste solo-album ‘Butterflies in grey skies’ uit en inmiddels treed ik op in diverse samenstellingen aangepast aan de gelegenheden of wens. Vier jij binnenkort met je bedrijf een jubileum, of gewoon iets kleiners maar niet minder feestelijk? Ik heb de mogelijkheid om op te treden met een pianist, of gitarist, maar ook in een trio met cellist of een hele band. Ik hoor graag of we jouw gelegenheid muzikaal kunnen omlijsten!

Vloggen & Vlogworkshops

Al ruim tien jaar ben ik actief als bedenker van webseries en promovideos, ook voor bedrijven. Ik hou niet van hele gelikte commerciële video’s, maar ik geloof juist in de kracht van de imperfectie, van ongedwongenheid en ‘van het niet mooier maken dan het is’, maar trots zijn op dat wat je doet en hoe je dat doet.

Ook zijn er steeds meer bedrijven die de kracht van vloggen ontdekken. Mocht je het leuk vinden om als bedrijf te gaan vloggen; ik verzorg ook vlogworkshops, vul het contactformulier in voor meer informatie.

Error: Contact form not found.