0

Heb jij het werk wat je nu doet gekozen omdat dit is wat jij altijd wilde doen óf heb jij naar de wensen van je ouders gekozen voor een opleiding geneeskunde omdat iedereen in je familie dat deed, ben je nu arts maar kom je tot het inzicht dat je hart ergens anders ligt?

Binnen mijn coaching trajecten help ik je inzicht te krijgen in wie jij bent, waarom je doet wat je doet én of het is wat je gelukkig maakt. Met enige regelmaat zie ik mensen in mijn praktijk voorbij komen die eigenlijk al jarenlang een droom hebben, of met een idee lopen maar de moed nog niet gevonden hadden om deze te verwezenlijken, het is te gek om ook hierbij iemand te kunnen helpen.

Heb jij al een bestaande business maar wil je deze een beetje nieuw leven in blazen? Mis je inspiratie of drive? Heb je behoefte aan een nieuwe invalshoek óf wil je jezelf meer zichtbaar maken en wil je de kracht van social media ontdekken?

Zolang jij iets doet waar je in gelooft en waar je hart sneller van gaat kloppen kan ik je helpen ook als dat betekent dat je even niet in je element bent of energie mist met betrekking tot je business. Mijn brein staat nooit stil en heeft altijd tíg ideeën voor het opzetten van een nieuwe business, inclusief bedrijfsnaam en marketingplan tot het ‘opnieuw’ lanceren van een al bestaand bedrijf en dat verder uitbouwen.

Ik kleur graag een beetje buiten de lijntjes en ik vind het gaaf om de kracht van authenticiteit in te zetten. Ik hou niet van énkel ‘strak en gelikt’ maar ik geloof in de perfectie van imperfectie. Soms zien we dat mensen zich bezig houden met hoe ze denken dat ze online moeten voorkomen, mijn ervaring is dat juist het persoonlijke, oprechte en imperfectie mensen verbindt.

Ik kan je helpen bij het aanleveren van professionele foto’s, video’s, teksten voor je socials, website of iets anders, en ik kan natuurlijk een businessplan met je opstellen of herzien. Een andere vraag met betrekking tot je business? Stel hem gerust en een keer koffie drinken om kennis te maken kan altijd!

Mogelijkheden:

1 (brainstorm) sessie van 75 minuten voor €185,-

Pakketten

HELPENDE HAND
(Praktische hulp, uitleg en coaching bij tekstschrijven, sociale media en website)

€478,-

Je hebt al een concreet plan, maar je loopt vast op het schrijven van je tekst, je weet niet precies hoe je dit aan de buitenwereld verkoopt; hoe geef je hier vorm aan op social media, welke platformen zou je hiervoor kunnen gebruiken? Binnen dit pakket heb je 4 uur de mogelijkheid om mijn hulp in te roepen in de breedste zin van het woord. Dat mag telefonisch zijn (op afspraak), online, maar het kan ook zijn dat ik een avond voor je aan de slag ga met het schrijven van de teksten voor je website. Ook kun je me vragen om uitleg te geven over hoé social media werkt en bovenal hoe het voor jóuw onderneming het beste inzetbaar is. Deze uren zijn ook per half uur in te plannen en daarom staat er niet pér sessie.

MULTIMEDIA IN DE MAAK

Fotosessie     

€450,-

Je wil graag mooie foto’s van jezelf op je website en op je socials.

Je zorgt zelf voor 4 sets kleding, we maken de foto’s buiten, dit mag op verschillende locaties (dichtbij elkaar in de buurt) zijn. Ik denk graag met je mee over deze locaties. De fotosessie inclusief reistijd van locatie naar locatie en verkleedsessie duurt maximaal 2,5 uur.

Je krijgt minimaal 15 mooie foto’s van jezelf toegestuurd om vrij te gebruiken.

FOTOSESSIE MET VISAGIE EN STYLING

€675,-

Je wil graag mooie foto’s van jezelf op je website en op je socials. Je wil geholpen worden met je make-up en met wat je aantrekt voor de foto’s. Afhankelijk van of ik naar je toe kom of het bij mij op locatie is nemen we samen je kledingkast/ koffer door en verzorg ik je van een make-up die past bij jouw uitstraling en look, zodat je er mooi uitziet maar wel dicht bij jezelf blijft. (Het zou er immers gek uit zien als je nooit make-up draagt en op deze foto’s met een donkere lippenstift en eyeliner staat;) én we gaan pas foto’s schieten als jij blij bent met je look! Je krijgt minimaal 15 mooie foto’s van jezelf toegestuurd om vrij te gebruiken.

VIDEO-OPNAMES

Prijs in overleg!
Je wil graag een leuke authentieke video om jezelf in voor te stellen, of je wil graag een video die in beeld brengt wie jij bent en wat jouw business is. Ik denk graag met je mee over een passend concept, eventueel terugkerende content in de vorm van en video (webserie) of andere reportage. Prijs in overleg!

FOTOSESSIE VIDEO OPNAMES MET VISAGIE STYLING

Vanaf €750,- (prijs in overleg op basis van je wensen).

Binnen een straal van 20 kilometer komen er geen reiskosten bij, daarbuiten reken ik 0,50ct per km, indien ik naar een locatie moet komen.