0

Business coaching

Heb jij al een bestaande business maar wil je deze een beetje nieuw leven in blazen? Mis je inspiratie of drive? Heb je behoefte aan een nieuwe invalshoek óf wil je jezelf meer zichtbaar maken en wil je de kracht van social media ontdekken?

Zolang jij iets doet waar je in gelooft en waar je hart sneller van gaat kloppen kan ik je helpen ook als dat betekent dat je even niet in je element bent of energie mist met betrekking tot je business. Mijn brein staat nooit stil en heeft altijd tíg ideeën voor het opzetten van een nieuwe business, inclusief bedrijfsnaam en marketingplan tot het ‘opnieuw’ lanceren van een al bestaand bedrijf en dat verder uitbouwen.

Ik kleur graag een beetje buiten de lijntjes en ik vind het gaaf om de kracht van authenticiteit in te zetten. Ik hou niet van énkel ‘strak en gelikt’ maar ik geloof in de perfectie van imperfectie. Soms zien we dat mensen zich bezig houden met hoe ze denken dat ze online moeten voorkomen, mijn ervaring is dat juist het persoonlijke, oprechte en imperfectie mensen verbindt.

Ik kan je helpen bij het aanleveren van professionele foto’s, video’s, teksten voor je socials, website of iets anders, en ik kan natuurlijk een businessplan met je opstellen of herzien. Een andere vraag met betrekking tot je business? Stel hem gerust en een keer koffie drinken om kennis te maken kan altijd!