0

Worstel jij al een tijdje met jouw zelfbeeld, door wat voor reden dan ook? Voel je je niet comfortabel als je in de spiegel kijkt, of is het beeld dat je van jezelf hebt als persoon niet een beeld waar je vrolijk van wordt?
Heb je wel het juiste beeld van jezelf, of wordt dit vertroebeld door hetgeen je mee hebt gekregen (van thuis), en of de ervaringen die je in dit leven hebt opgedaan. We worden vaak beperkt door onze onderliggende overtuigingen waar we ons niet eens altijd bewust van zijn, maar die toch meer invloed op ons dagelijks leven hebben dan we denken en die je beperken in je ‘zijn’.

Samen met jou onderzoek ik het ontstaan van dat vertroebelde beeld van jezelf en het soms hebben van weinig zelfvertrouwen.  Ik nodig je uit om dit te doorbreken samen met mij op een manier die past bij jou. Ik maak gebruik van diverse (creatieve) werkvormen, en aansluitend op dit coachingstraject heb je de mogelijkheid om jezelf een make-over (make-up) te laten aanmeten en een fotoshoot te doen, zodat je nieuwe binnenkant ook past bij je buitenkant.

TARIEVEN: Meestal werk ik op basis van pakketten of strippenkaarten, maar vanzelfsprekend kun je ook een losse sessie boeken: 1 sessie van 75 minuten voor €105,-

5 coaching sessies van 75 minuten voor €510,-
8 coaching sessies van 75 minuten voor €795,-
10 coaching sessies van 75 minuten voor € 975,-

Graag bied ik de mogelijkheid aan om te betalen in 2 of 3 termijnen.

* Bovenstaande tarieven zijn exclusief make-up & fotoshoot*