0

Coaching

Losse sessie 1 uur €105,-

Pakketten:

WIE BEN IK EN WAT WIL IK?

In 6 of 10 sessies help ik te kijken naar wie je nu bent, waar je staat, wat je doet, waarom je nu doet wat je doet en bovenal; of het je gelukkig maakt en zo niet wat er anders zou mogen en wat daarvoor nodig is. Afhankelijk van waar je staat in je ontwikkeling kun je kiezen voor 6 of 10 sessies (het beste om even telefonisch te overleggen vooraf). Ik daag je uit met diverse creatieve opdrachten, om buiten de veilige paden te treden, met zowel opdrachten voor je thuis als bij mij in mijn praktijk, ik spiegel, confronteer, prikkel en motiveer je om tot de kern van jouw verhaal te komen.

6 sessies van 1,5 uur €850,- (tijdelijk met 10% start-up korting) óf
10 sessies van 1,5 uur €1260,- (tijdelijk met 20% start-up korting)

 

LUDIEK UNIEK (Over jezelf in de markt zetten).

Tijdens deze 4 sessies van 1,5 uur heb jij duidelijk wat jou jouw unieke zelf maakt. Veel mensen denken vaak; ja maar ik kan niet echt iets heel speciaals, of; ik vind niet heel veel leuk, ik ben niet erg uitgesproken etc. Iédereen, écht iédereen heeft zoals zijn vingerafdruk is, iets unieks, je moet alleen in beeld krijgen wát dat bij jou is. Het hoeft juist helemaal niet iets uitgesprokens te zijn, meestal ligt het dichterbij jezelf dan je denkt maar is het voor jou zo gewoon dat je het niet ziet als iets unieks. Als we in beeld hebben wie je bent en wat jouw uniek maakt, kunnen we dát als uitgangspunt nemen om dit door te voeren in het jezelf in de markt zetten als mens en ondernemer. Dit is een essentieel onderdeel! Als je dít helder hebt kun je deze unieke identiteit doorvoeren in je kleurgebruik, je logo, je website je socials, zodat jij ludiek bent door uniek te zijn.

4 sessies van 1,5 uur €567,- (tijdelijk met 10% start-up korting)

 

HELPENDE HAND (praktische hulp uitleg en coaching bij tekstschrijven, social media, en overige)

Je hebt al een concreet plan, maar je loopt vast op het schrijven van je tekst, je weet niet precies hoe je dit aan de buitenwereld verkoopt; hoe geef je hier vorm aan op social media, welke platformen zou je hiervoor kunnen gebruiken? Binnen dit pakket heb je 4 uur de mogelijkheid om mijn hulp in te roepen in de breedste zin van het woord. Dat mag telefonisch zijn (op afspraak), online, maar het kan ook zijn dat ik een avond voor je aan de slag ga met het schrijven van de teksten voor je website. Ook kun je me vragen om uitleg te geven over hoé social media werkt en bovenal hoe het voor jóuw onderneming het beste inzetbaar is. Deze uren zijn ook per half uur in te plannen en daarom staat er niet pér sessie.

4 uur €378,- (tijdelijk met 10% start-up korting)