0

Al zolang als ik me kan herinneren ben ik bovengemiddeld sensitief en intuïtief sterk ontwikkeld. Dit gegeven helpt mij binnen mijn coaching sessies om goed af te kunnen stemmen op het energieveld van de persoon die voor me zit. Al minstens net zolang teken en schilder ik en door de jaren heen heb ik in mijn praktijk steeds vaker het intuïtieve en het creatieve gecombineerd. Als mensen dat horen, of ze krijgen van mij een opdracht om iets te tekenen is hun eerste reactie vaak; ‘maar ik kan helemaal niet tekenen’. Dat hoeft ook niet. Maar een stift pakken en een lijntje zetten kan iedereen. Net zoals de opdracht: ‘Teken jezelf’, de aanloop naar deze opdracht geeft al vaak zoveel informatie, om over het geen dát getekend wordt nog maar te zwijgen. ‘Tekentaal’ is de taal van het onderbewuste en het brengt vaak mooie en verdiepende inzichten op iemands situatie.

Zelf tekenen
Heb je een situatie waar je in vast zit, of heeft iets je geraakt zonder dat je weet hoe dit komt? Kom dan zelf een tekening maken. Zoals gezegd, vaak is het júist voor diegene die géén ervaring hebben met het creatieve een hele verademing. Je hoeft dus niets te ‘kunnen’ op dat gebied. In mijn praktijk krijg je de beschikbaarheid over alle creatieve middelen (van pastelkrijt tot acrylverf, potloden, stiften en vetkrijt) en zelfs het materiaal waarop je werkt, papier, doek, groot of klein mag je kiezen. Ik help je te starten met je tekening en de rest gaat vanzelf. Ten tijde van jouw tekensessie schrijf ik dingen op die ik voel en zie ontstaan tijdens het tekenen en aan het einde evalueren we samen hetgeen je getekend hebt. Ik zal tevens uitleg geven over de door jouw gebruikte vormen, kleuren en de manier waarop je getekend hebt. Je zal verbaasd zijn wat je aan inzichten opdoet en hoe waardevol deze sessie voor je kan zijn!

Tarief 1 losse tekensessie van 75 minuten met analyse €75,-

Tekening laten maken (met uitgebreide analyse)
Zou jij graag door mij een tekening voor je willen laten maken? Dat kan ook. Graag ontvang ik dan jouw foto (indien dit op afstand is) en een vraag / onderwerp van je waarop je zou willen dat ik de tekening baseer. Ik stem me vervolgens af op jouw energie en maak een intuïtieve tekening voor jouw situatie. Vervolgens analyseer ik de tekening en deze analyse neem ik vervolgens in mijn praktijk of in een online sessie met je door. Ook kun je iemand zo’n tekening cadeau doen, al maak ik geen tekeningen zonder toestemming van iemand. Dus alleen met iemands medeweten.

Tarief 1 tekening laten maken met analyse €95,-

Kaart laten maken (met korte tekst)
Je kunt ook een intuïtieve kaart door mij laten maken. Ik heb hiervoor een foto van je nodig en door me af te stemmen op jouw energie maak ik een klein ‘kunstwerkje’ op maat. In de kaart schrijf ik een korte tekst speciaal voor jou. Deze ontvang je thuis per post!

Tarief 1 kaart met korte tekst incl. verzendkosten €22,50

Voorwaarden:

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je omgaat met informatie die je uit de sessie/ tekening opdoet.
  • Ik doe geen uitspraken over medische zaken
  • Opname is toegestaan, maar mag uitsluitend gebruikt worden voor privédoeleinden. Deze mogen niet openbaar worden gebruikt (denk aan social media etc.) tenzij dit schriftelijk met Like a Lot is overeengekomen.