0

Carlijn:

Wanneer ik bij Lottie binnen stap, voel ik mij meteen op mijn gemak. Ze is open, echt, oprecht en geeft een gevoel van veiligheid. Dit legt een essentiële basis om kwetsbaar te kunnen zijn en daardoor tot ontwikkeling te komen.
Doordat Lottie ook ervaringsdeskundige is, is er ontzettend veel herkenning wat de communicatie ontzettend makkelijk maakt. Ze begrijpt het als geen ander, want ze heeft het zelf doorleefd.
Voor mijn gevoel is Lottie een bijzonder fijne coach door wie ze is als persoon dit volledig meeneemt in haar coaching.

Want naast alle kennis en kunde die zie zeker in huis heeft, coacht ze vooral vanuit haar intuïtie, waardoor ik er in een korte tijd meer uit heb kunnen halen dan ik verwacht had.
Het traject is een echte samenwerking die ze samen met je doorloopt. Waarbij ze je met een oprechte betrokkenheid ondersteund met sympathie, een fijne dosis humor en nuchterheid maar ook zeker de nodige diepgang, inzichten en confronterende spiegels. Maar waarbij je zelf nog altijd aan het stuur staat en bepaald welke richting je samen inslaat om te bereiken wat jij graag wilt.


Ella:

Lottie heeft in nó time door waar de kern van het probleem ligt en ze wist bij mij heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze is heel fijngevoelig en neemt de tijd. In 4 sessies heb ik al meer inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen dan dat ik dat in een jaar bij een psycholoog heb gekregen. Wat ik ook tof vind is dat ze heel veelzijdig is. Ze maakt gebruik van creatieve werkvormen en hoewel ik niet echt creatief ben zorgde een aangepaste creatieve werkvorm ervoor dat ik (onbewust) letterlijk op papier zette wát ik mezelf dag in dag uit aandeed en het hielp me er meer van een afstandje naar te kijken. Ik heb veel inzichten gekregen en weet nu hoe ik oud gedrag kan doorbreken en het lukt me om er nu ánders mee om te gaan. Ik ben Lottie heel dankbaar.


Bouke:

Al zeker tien jaar kampte ik met eetbuien. Soms ging het even goed en dan was het weer een hele periode mis. Ik weet wel waar mijn pijn zit en waarom ik het doe, maar het daadwerkelijk doorbreken dat bleef heel lastig. Ik heb diverse behandelingen gevolgd maar uiteindelijk voelde ik me vaak niet begrepen of had ik het idee dat ik een ‘maniertje’ aangeleerd kreeg. Toen ik Lottie ontmoette voelde ik meteen; zíj snapt het. Ik hoef het haar niet uit te leggen, je voelt zoiets. Lottie werkt veel met haar white-board en dat maakte voor mij heel veel dingen zichtbaar. Zo heb ik ingezien waar mijn gedrag ontstaan is, hoe het komt dat het zo moeilijk te doorbreken is (hoe delen in mij me saboteerde én waarom) en ook wat er voor nodig is om het daadwerkelijk te doorbreken. Op deze manier heeft nog nooit iemand het benaderd. Voor het eerst heb ik het idee dat ik als volwassene andere keuzes kan maken zonder dwang of schuldgevoel. Echt zó blij!