0

Vecht jij al jaren (al dan niet in het geheim) met eten? Ervaar je een regelmatig terugkerend gevoel van onrust, drang tot over-eten of eetbuien? Dan nodig ik je uit om in veiligheid en vanuit ervaringsdeskundigheid met je mee te kijken. Ik vocht zelf ruim twintig jaar met eten. Officieel gesproken zou men mijn verstoorde relatie met eten diagnosticeren als ‘Binge eating’ maar zelf heb ik niet persé iets met die stempel, omdat het voor mij niks toevoegt. Ik heb ervaren dat een verstoorde relatie met eten vrijwel altijd gaat over een verstoorde relatie met jezelf. Een deel van jezelf dat je hebt aangepast, of weggestopt, omdat het er niet kon of mocht zijn, omdat het niet veilig was, of omdat het te zwaar was om te dragen. Daarom vind ik de term eet’stoornis’ ook een lastige. Ik gebruik hem omdat het voor veel mensen een term is waar ze op zoeken om hulp te vinden, maar eigenlijk heeft het woord stoornis een veel te negatieve bijklank naar mijn zin. Ik heb jarenlang gedacht dat mijn verstoorde relatie met eten mijn grootste vijand was. Ik haatte ‘het’. Toch besef ik me nu dat mijn verstoorde relatie met eten mij gered heeft om te overleven van een jeugd vol onveiligheid en aanpassingen.

Ik help jou graag bij het verwerven van inzicht, kennis, en zelfliefde om je ontwikkelde patronen en je verstoorde relatie met eten, maar bovenal die met jezelf te herstellen.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking van maximaal 30 minuten (online).

TARIEVEN: Meestal werk ik op basis van pakketten of strippenkaarten, maar vanzelfsprekend kun je ook een losse sessie boeken: 1 sessie van 75 minuten voor €105,-

5 coaching sessies van 75 minuten voor €510,-
8 coaching sessies van 75 minuten voor €795,-
10 coaching sessies van 75 minuten voor € 975,-

Graag bied ik de mogelijkheid aan om te betalen in 2 of 3 termijnen.