0
0 In Blog

Mooiste droom!

Vandaag is de dag waar ik al een tijdje naar toegeleefd heb. Ruim vier jaar om precies te zijn. Vandaag is de dag dat ik aankondig dat ik met mijn bedrijf ‘LIKE A LOT’ een doorstart maak in mei. Dit nadat ik lang revalideerde van een ongeluk. In deze periode was het maar zeer de vraag of ik mijn werk als zzp-er wel terug op zou kunnen pakken omdat ik op sommige dagen nog geen 5 minuten achter elkaar kon zitten en men mij niet kon vertellen hoé en in wélke mate ik zou herstellen.

Ik heb kéihard gewerkt en lieve mensen, het was loodzwaar, maar ‘here I am’….. ready to start over, ready to chase my dreams’. Ik ben mijn lieve behandelaars die nóóit op hebben gegeven zelfs als ik dat wel deed, enorm bedanken voor hun onwaarschijnlijke, liefdevolle én niet-in-woorden-uit-te-drukken inzet en begeleiding rondom mijn revalidatie!

Vandaag laat ik met super veel trots de vernieuwde website van LIKE A LOT zien met nieuwe plannen én dromen, óók voor jou! Ik heb geleerd dat we niet weten wat morgen brengt en dat je daarom vandáág je mooiste leven mag leven én dat je áltijd mogelijkheden én kansen hebt in welke situatie ook. Of je nou een helpende hand, een luisterend oor óf iemand nodig hebt die met je meekijkt naar hoe we jouw mooiste droom waar kunnen maken; ik help je graag!

Speciale dank aan Imke Jacobs voor het upgraden van mijn logo van toén naar nu; Esther van den Borne voor de toffe foto’s en je snelle schakelen, Ilse Hakse; zonder jou had deze a-technische nit-wit deze site nooit de lucht in gekregen!

Liefs Lottie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply