0

“Voor mij is visagie veel meer dan een mooi make-upje aanbrengen”

De afgelopen jaren heb ik als visagiste en styliste al heel veel verschillende mensen voor diverse gelegenheden mogen voorzien van een mooie make-up en soms geheel nieuwe look. Voor mij is visagie veel meer dan een mooi “make-up” aanbrengen. Ik vind het belangrijk om iemand authenticiteit naar voren te brengen mee een make-up en het allerbelangrijkste vind ik dat je vaak met wat subtiele trucjes iemands sterke punten al extra kunt belichten. Ik vind het belangrijk om als styliste niet mijn eigen stijl te projecteren op ee ander, maar te kijken naar wat bij iemand past.

Visagie op locatie

Regelmatig verzorg ik visagie op locatie! Wil jij jouw klanten make-up advies geven over hoe ze haar gezicht het beste van make-up kunnen voorzien, voor een zakelijke look of juist een feestelijke? Of wil je graag dat ik je klanten van kleuradvies voorzien voor wat betreft de make-up? Alles is mogelijk, informeer hieronder naar de mogelijkheden.

Workshop visagieĀ 

Wil je graag voor je klanten een visagie-workshop organiseren, bijvoorbeeld in je shop, dat kan! In deze workshops ga ik uitgebreid in op kleurgebruik, materiaalgebruik en techniek. Tevens voeren we daarna de theorie ut in de praktijk en oefenen we op elkaar. De duur van een workshop is afhankelijk van de grootte van de groep. Zou je het leuker vinden als ik bij je thuis een workshop voor je vriendinnen verzorg? Ook dat behoort (tegen meerprijs) tot de mogelijkheden.