Als Lottie Mae Jones bracht ik in 2015 mijn album “Butterflies in Grey Skies” uit met daarop eigen werk. Tevens heb ik mijn eigen band en spelen wij op veel verschillende gelegenheden. Zowel met band, trio of enkel met gitarist of pianist en zelfs alleen kan ik voor een mooie intieme of juist feestelijke sfeer zorgen in jouw shop.

Wij denken graag met je mee in mogelijkheden, zowel over de bezetting, het tijdstip en het soort muziek dat passend is bij jouw shop!

Voor boekingen, bestellingen, of andere vragen vul hieronder het contactformulier in of bel 06-24251973

Singer/songwriter Lottie Mae Jones (1984) is bíjna zingend geboren en op 8-jarige leeftijd schrijft ze dan ook al haar eerste song; ‘Hou op Stop’. Hiermee verschijnt ze al heel jong op verschillende podia.

Op 14-jarige leeftijd vormt ze samen met haar jongere zus het duo Sistah. Ze schrijven veel eigen werk, brengen het engelstalige album ‘Just between us” uit, en treden zowel nationaal als internationaal veel op tijdens festivals, in theaters, hotels en andere gelegenheden. Daarna volgen een ook een aantal videoclips.

Ook op televisie en radio verschijnen ze regelmatig. Daarnaast winnen ze verschillende prijzen tijdens talentjachten. Hoewel Sistah niet onopgemerkt bleef in de media besluiten de zussen dat na 8 jaar hun muzikale wegen ieder een eigen weg zouden gaan.

Charlotte wordt de leadzangeres bij semi-professionele coverband (Rock en Soul) en doet verschillende grote gigs door Nederland. Toch ervaart ze al snel dat ze met het zingen van covers onvoldoende creativteit en muzikaliteit kwijt kan en besluit ze zich opnieuw te richten op haar éigen werk.

Na 2 jaar te hebben meegewerkt aan muzikale projecten en veelvuldig te hebben opgetreden als sessie-zangeres, heeft ze een aantal fantastische muzikanten om zich heen weten te verzamelen en is ze eind 2011 opnieuw begonnen aan het schrijven van eigen werk. Onder de naam ‘Lottie Mae Jones’ werkt ze aan een nieuw album. Haar genre is niet in één hokje te stoppen. Een crossover tussen Soul en Rock in een kleurrijk Pop-jasje, is vooralsnog slechts een samenvatting van de grote, kleurrijke vrouw met haar grote stem.