0

Loopbaan coaching

Ben jij door de corona crisis, of door andere omstandigheden je baan kwijtgeraakt? Droom jij je hele leven al van een eigen winkeltje, webshop, een marketingbureau, fotografie studio, galerie of iets heel anders; ik help je als loopbaancoach meer inzichtelijk te maken enerzijds wát je droom is én ik help je bij het meer concreet maken van die droom!

Wij mensen zijn snel geneigd om ons te laten leiden door praktische argumenten en om die redenen iets niet te doen of er niet eens over na te denken; ik heb geen starterskapitaal, ik heb een hypotheek; wat als het misgaat, ik ben niet super creatief, ik weet niet waar te beginnen, ik weet niet of ik het wel kan, ik heb te weinig tijd want mijn man werkt 40 uur en er moet iemand voor de kinderen zorgen etc.

Ik geloof (en ben zelf het levende bewijs) dat als je iets wil; dat het lukt als je maar voldoende wíl en zoekt naar een vorm die wél past. Dáár help ik je graag bij. Tot slot help ik je bij het opzetten van je bedrijfsplan, kan ik je ondersteunen bij het jezelf profileren en neerzetten in de markt. Vanwege mijn jarenlange ervaring op social media, de media; televisie, radio en magazines weet ik (zei ze bescheiden) behoorlijk goed hoe je jezelf op een ludieke maar authentieke manier in de kijker speelt.

Mogelijkheden:

1 losse coachingssessie €105,-

Pakketten:

WIE BEN IK EN WAT WIL IK?

In 6 of 10 sessies help ik te kijken naar wie je nu bent, waar je staat, wat je doet, waarom je nu doet wat je doet en bovenal; of het je gelukkig maakt en zo niet wat er anders zou mogen en wat daarvoor nodig is. Afhankelijk van waar je staat in je ontwikkeling kun je kiezen voor 6 of 10 sessies (het beste om even telefonisch te overleggen vooraf). Ik daag je uit met diverse creatieve opdrachten, om buiten de veilige paden te treden, met zowel opdrachten voor je thuis als bij mij in mijn praktijk, ik spiegel, confronteer, prikkel en motiveer je om tot de kern van jouw verhaal te komen.

6 sessies  €567,- (tijdelijk met 10% start-up korting) óf
10 sessies €945,- (tijdelijk met 10% start-up korting)

LUDIEK UNIEK (Over jezelf in de markt zetten).

Tijdens deze 4 sessies heb jij duidelijk wat jou jouw unieke zelf maakt. Veel mensen denken vaak; ja maar ik kan niet echt iets heel speciaals, of; ik vind niet heel veel leuk, ik ben niet erg uitgesproken etc. Iédereen, écht iédereen heeft zoals zijn vingerafdruk is, iets unieks, je moet alleen in beeld krijgen wát dat bij jou is. Het hoeft juist helemaal niet uitgesproken te zijn, meestal ligt het dichterbij jezelf dan je denkt maar is het voor jou zo gewoon dat je het niet ziet als iets unieks. Als we in beeld hebben wie je bent en wat jouw uniek maakt, kunnen we dát als uitgangspunt nemen om dit door te voeren in het jezelf in de markt zetten als mens en ondernemer. Dit is een essentieel onderdeel! Als je dít helder hebt kun je deze unieke identiteit doorvoeren in je kleurgebruik, je logo, je website je socials, zodat jij ludiek bent door uniek te zijn.

4 sessies €378,- (tijdelijk met 10% start-up korting)