0

Innerlijke en uiterlijke coaching

Je gelukkig voelen in het leven is lang niet altijd vanzelfsprekend. Iedereen krijgt in zijn leven in meer of mindere mate te maken met gebeurtenissen die hem of haar vormen en soms (ernstig) kunnen beschadigen en die soms, zonder dat we dat altijd door hebben een grote invloed kunnen hebben op ons dagelijks leven. Like a Lot geeft zowel innerlijke als uiterlijke coaching.

Zelfbeeld coaching, het woord zegt eigenlijk al genoeg. Veel mensen kampen om verschillende redenen met een negatief zelfbeeld. Meer dan eens is dit gerelateerd aan een of meerdere uiterlijke kenmerken en nog veel vaker schuilt er een dieperliggende oorzaak voor het maar moeilijk kunnen accepteren van zo’n kenmerk.

Zoals bijvoorbeeld mensen die in het verleden gepest zijn met hun rode haar, óf mensen die aldoor opmerkingen hebben gehad over hun postuur, of buitengesloten werden. Tijdens de zelfbeeld coaching gaan we werken aan het veranderen van dit éigen beeld. Dit doen we door middel van gesprekken en oefeningen, maar tevens ook door, praktische opdrachten. 

Zie ook de website van mijn praktijk

Ik ben vanuit Like a Lot ook werkzaam als freelance stylist en personal shopper.
Ik ben zelf actief in de plussize-fashion industrie, maar als je een ‘reguliere’ maat hebt voorzie ik je ook graag van advies.

Ik vind het geweldig om elke keer opnieuw te proberen, mensen nóg mooier te maken dan ze al zijn.
Voor gelegenheden van winkels, bedrijven, merken of fashionshows, werk ik ook als freelance makeup-artist en geef ik algehele metamorfoses door een combinatie van styling en make-up.