0
0 In Blog

De vrouw van Jinek

Je zou het een gevalletje ‘pech’ kunnen noemen dat juist déze vestiging van de Albert Heijn bij mij om de hoek zit, want deze pech geldt niet voor elke vestiging, maar ja, het idee van ‘effe snel’ is fijn, net zoals ‘de vrouw van Jinek zijn’.

De Albert Heijn om de hoek is sinds de verbouwing een puinhoop. Zelfs als ik maar 3 producten nodig heb, en dan doel ik niet op speciale kruiden uit Oezbekistan, maar eerder op koffie, melk of broccoli, dan is er negen van de tien keer een van die producten niet.

De winkelmanager van deze Appie, kan op basis van mijn eerste indruk omschreven worden als een allervriendelijkst ogende man. Dat een eerste indruk niet altijd juist is bewees hij de eerste keer nadat dat ik de moed had verzameld om hem aan te spreken op de steeds ontbrekende producten. Hij gaf vrijwel direct aan ‘dat hij dat nog nooit van iemand anders had terug gehoord.

Ondertussen was ik voor een item over ‘bodypositivity’ een keer te gast bij het programma Jinek en in mijn daaropvolgende bezoekje aan deze befaamde Appie, werd ik dan ook aangesproken door je raad het al, de winkelmanager. Hee, dat was goed je optreden. Optreden vraag ik schaapachtig? (ik zing ook dus ik moest even denken).  Ja zegt hij je zat toch van de week bij Jinek? Oh dat, ja klopt zeg ik en dank hem voor het compliment.

De tijd verstreek en de verbeteringen bij de Appie bleven uit. Zodoende besloot ik maar eens te bellen met de klantenservice. Ik zou teruggebeld worden door de rayonmanager. De volgende dag ging de telefoon. Ik herkende de stem direct. Het was de winkelmanager. Hij vroeg of ik mijn feedback al eens eerder aan hém had gegeven. Ik antwoordde dat ik dat zeker vijf of zes keer gedaan had. Hij was even stil. Ohja? Ja zeg ik jij kent mij wel, ik ben die vrouw met die blonde haren. Het is stil en dan klinkt het enigszins geirriteerd, ohja die vrouw van Jinek. Hij weet het weer. Ja die antwoord ik. Hij kapt het gesprek vrij abrupt af door te zeggen, dank voor de feedback, we nemen het mee en hangt op. De vrouw van Jinek, daar kan ik het mee doen, al kan ik me slechtere associaties voorstellen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply