0

Lottie gelooft in de perfectie van imperfectie, oftewel de kracht van authenticiteit. Zo werkt ze altijd vanuit klantgerichtheid en persoonlijke benadering.

Voor Like a Lot krijg ik nog regelmatig aanvragen voor een opdracht die niet onder een van de onderstaande noemers valt en dat vind ik leuk, want dat zorgt voor diversiteit en creativiteit, precies waar Like a Lot goed in is. Dus mail je vraag of idee gewoon ALTIJD, ik denk graag mee!Branding gaat over identiteit en authenticiteit, van een persoon, merk, bedrijf of een combinatie van beiden. Het gaat over het laten zien van jouw eigenheid om hier vervolgens jouw kracht van te maken. Dit geldt zowel voor een blogger als voor een autobedrijf en alles daartussenin. Dat betekent dat ik samen met jou in kaart ga brengen wie je bent, wat je wilt en vooral wat jou en je bedrijf uniek maakt. Bovenal staan we stil bij de vraag hoe je dit kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

Vervolgens ga ik samen met je brainstormen over hoe we jouw authenticiteit op een ludieke manier in de kijker kunnen spelen. Soms bestaat een bedrijf al jaren maar is men toe aan iets nieuws. Anderzijds geldt dit op een andere manier wanneer een nieuw bedrijf opent en een knallende start wil maken. Dit doe ik op het gebied van communicatie in de breedste zin van het woord. Dat kan zowel online of offline zijn, maar het medium ‘social-media’ krijgt hierin vaak een hoofdrol.Regelmatig bedenk ik grote projecten bijvoorbeeld bij openingen van bedrijven of winkels, hierbij ‘manage’ en coördineer ik deze projecten van het begin tot het eind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opening van een fashion-store, waarbij ik naast de creatieve openingsstunt bijvoorbeeld een fashion-show opzet, waarbij haar en make-up verzorgd worden door diverse in de buurt gelegen ondernemers die ik hiervoor benader, ik bedenk een social-media campagne, ik regel het geluid en de aankleding op de dag zelf en tenslotte presenteer ik het event.Als zangeres heb ik zowel nationaal als internationaal veel opgetreden en diverse muzikale projecten begeleid. In 2015 bracht ik mijn eerste solo-album uit en inmiddels treed ik op in diverse samenstellingen aangepast aan de gelegenheden of wens. Vier jij binnenkort met je bedrijf een jubileum, of gewoon iets kleiners maar niet minder feestelijk? Ik heb de mogelijkheid om op te treden met een pianist, of gitarist, maar ook in een trio met cellist of een hele band. Ik hoor graag of we jouw gelegenheid muzikaal kunnen omlijsten!

Naast al mijn passies ben ik ook te boeken als spreker op verschillende gebieden in de plussize-industrie. Zie ook mijn blogs. Thema’s waarover ik regelmatig spreek zijn; vooroordelen, stigma’s overgewicht en acceptatie, zelfbeeld, achtergrond van overgewicht, eetproblematiek e.a.

Al een aantal jaar ben ik actief als vlogger en kom ik regelmatig op de leukste en meest bijzondere plekken. Ook verzorg ik vlogs voor bedrijven. Dit betekent dat ik bij je langskom met mijn camera, en jouw bedrijf en met name de identiteit van je bedrijf in beeld zal brengen. Ik hou niet van gelikte bedrijfsvideo’s maar geloof juist in de kracht van de imperfectie, van ongedwongenheid en ‘van het niet mooier maken dan het is’, maar trots zijn op dat wat je doet. Daarna zal ik jouw vlog delen op mijn social-media kanalen en promoot ik deze bij de doelgroep. Het heeft tot op heden áltijd nieuwe klanten opgeleverd bij mijn klant en dat vind ik dan weer helemaal te gek, iedereen blij.

Mocht je het leuk vinden om als bedrijf te gaan vloggen, ik verzorg ook vlogworkshops aan bedrijven, vul het contactformulier in voor meer informatie.